Home Garden and everything

HomeWebshopContact

Groeien & Bloeien vereniging

Groeien & Bloeien laten

Groeien & Bloeien laten is een vereniging in oprichting. Als er voldoende aanmeldingen zijn wordt de vereniging notarieel opgericht, in het andere geval blijft Groeien & Bloeien laten onder de hoede van VanAllesWat gewoon haar activiteiten uitvoeren.

Groeien & Bloeien begint haar activiteiten in de regio Sittard en omstreken, uiteraard zijn wij voornemens op meerdere plaatsen in Nederland, België en Duitsland activiteiten op te zetten, hiervoor zoeken wij vrijwilligers om deze per regio te verwezenlijken.
Wat houd het werk van vrijwilligers in: Het ondersteunen van onze activiteiten zoals inlever en afhaalpunten van de acties welke door Groeien & Bloeien worden gehouden, hiervoor geven wij een vergoeding. Bij acties hoeven de vrijwilligers slechts 1 of 2 dagen beschikbaar te zijn.
Acties en activiteiten worden op deze site weergegeven en leden ontvangen een e-mail met de acties en activiteiten.

De eerste actie, welke gehouden wordt in de maand februari 2019 is "een tegel voor een plant "
Zoals we inmiddels weten worden veel voortuinen versteend en dat is jammer, zeker als je weet dat verstening en planten goed te combineren zijn. De actie van Groeien & Bloeien houdt in dat bij inlevering van een tegel je van Groeien & Bloeien een plant ontvangt.

( voorwaarden zijn: inlevering  van 1 tegel uit de voortuin en 1 x per woonhuis)

Leden van Groeien & Bloeien kunnen maximaal 3 tegels inleveren ( een lidmaatschap kost slechts € 1,00 per maand ) Leden krijgen altijd 10% korting bij bestellingen uit onze webshop en regelmatig extra's

Meld je dus snel aan als vrijwilliger, lidmaatschap of het inleveren van tegels.Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.nl
Heeft u een vraag?